Lista Malin + Lista Lorik



Malin
10 FAVORITER
Färg: Vinrött och grönt
Mat: Pizza, tråkigt men sant.
Band:Jag har olika favorit band för olika generer men om jag måste välja ett så har Millencolin alltid legat nära hjärtat.
Film: Coco Chanel, Döda poeters sällskap och Harry Potter delar ledningen.
Bok: Snabba Cash av Jens Lapedius
Sport: Fotboll!
Årstid: Höst, för då är det inte för kallt och inte för varmt, massor med fina färger och mysigt att stanna inne.
Veckodag:
Glassmak: Piggelin
Tid på dygnet: På morgonen när det börjar bli ljust ute och man har legat in sig i sängen.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Förkyld
Smak: Blåbärste.
Kläder: Mjukiskläder.
Bakgrund: Loriks rum.
Nagellack: Orangerött.
Tid: 20.30
Omgivning: Stökigt men mysigt, Fångarna på fortet på TV och Lorik o Valia busandes brevid.
Irritationsobjekt: Mina öron börjar spöka, förkylningen blir värre o värre.

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja, de har väl de flesta.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja, några gånger.
Kysst någon du inte känner: Ja.


3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Sanne, Amelie och Jossan.
Du tycker om: Mamma, Pappa o Adam.
Du inte gillar: Darin, Kissie och Gudrun Skyman.

2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe vanligtvis men Te just nu.
Vår eller höst: Höst!
1 ÖNSKAN:
Att Sverige ger bättre möjligheter åt alla oavsett vem som vinner valet.





Lorik
10 FAVORITER
Färg: Blå, rött, svart
Mat: Pizza, Kinamat
Band: Gillar inte så många band
Film: Allt som har med skräck att göra
Bok: Tusen små bitar, el choco
Sport: Inget som jag direkt utöver men gillar att kolla på fotboll (landslag)
Årstid: Sommar och vår
Veckodag: Lördag
Glassmak: 88:an, Diam, Ben & Jerry's
Tid på dygnet: Nätter, alltid nätter, älskar att vara uppe sent
9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Stressad, prestationsångest
Smak: cigg
Kläder: jeans, skjorta
Bakgrund: mitt rum
Nagellack: rosa
Tid: 20.46
Omgivning: Stökigt men mysigt, Fångarna på fortet på TV och Malin o Valia busandes brevid.
Irritationsobjekt: Att fader foura inte e med på fångrna på fortet

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja, de har väl de flesta.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Nej.
Varit med på TV: Ja, några gånger.
Kysst någon du inte känner: Ja.


3 PERSONER
Du kan berätta allt för: El-isa-beth
Du tycker om: Morsan farsan bruuuurrrr
Du inte gillar: Kissie, Mona Sahlin, Paow

2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN:
Få en LCD TV!

Skoldag

Nu är jag äntligen hemma efter dagens föreläsing om Utbud och efterfråga med sten Nyberg. Otroligt duktig föreläsare måste jag säga. Nu ska jag läsa kapitel 1-4 i kurs litteraturen och sen har jag pluggat klart för dagen. I morgon har jag min första matteövning, det ska bli spännande och se om man har kvar några kunskaper sen matte C.

Så här ser det ut på en föreläsning:

Denna termin studerar jag tillsammans med 600 stycken personer så våra föreläsningar äger rum i Aulan. Tänk er en biograf fast med bord, så ser en föreläsningssal ut. Jätte lite benutrymme och små vik bord. I dag varade min föreläsning i 3 timmar och under den tiden hade vi två korta raster, tillräckligt långa för att köa och köpa en kopp te, men inte mycket längre. Jag hade glömt att ladda min dator idag så jag fick lov att skriva för hand, vilket blev 6 stycken sidor och då ritade jag inte diagrammen eftersom de finns på internet.
Nej, nu ska jag kolla på entourage innan jag fortsätter att plugga.
// Malin

På tal om ekonomi...



Om ni inte har kollat på denna borde ni göra de:
http://svtplay.se/v/2117572/valet_2010/ekonomidebatten

Blub

Trött och förkyld tjej på bild. Råkade gå upp lite för tidigt för mitt eget bästa så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 9 så att jag kan börja ta mig mot skolan. Jag har så himla ont i halsen så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen, men jag vet att jag hellre skulle ligga i sängen än att sitta på en föreläsning om mikroekomomi.

Malins måndag

Lorik tyckte att jag skulle berätta vad jag har gjort idag. Min dag har då inte varit lika soft som hans. Jag vaknade nämligen 08.00 och sen dess har jag varit i full gång. Började med föreläsning om nationalekonomi på su, för att sedan stressa till karlavägen för en introduktionsföreläsning på JMK. Efter det så tänkte jag gå och äta för min mage skrek verkligen efter mat, men det fick jag inte utan direkt efter den föreläsning så var det dags för föreläsning om medie- och kommunikationsvetenskap.
När klockan var halv 3 fick jag äntligen gå och äta, då mötte jag upp min vän Amelie på Karlaplan och vi gick till foam för att luncha.

När Amelie började jobba så mötte jag upp min vän Sirin på stureplan för att agera smakråd och få information om vår föreläsning på su som jag missade. Hon hittade inte riktigt allt hon behövde så de får bli en runda till när jag får pengar.

Sen mötte jag upp Lorik och Valia och åkte hem. Nu ska jag kolla på TV och absolut inte plugga.


Bilder från Foam:


Shopping dag med Valia! .......................................... och malin



Sitter i Loriks soffa och förvånas över vilken musik han och Valia sitter och lyssnar på. Den är... spännande.
Idag när jag var på universitetet såg jag de tältande studenterna. Det känndes lite jobbigt att se med egna ögon att folk faktiskt tältar för att det inte finns bostäder till alla. Nu ska jag låta Lorik blogga för jag har inget mer att säga // Malin

Idag har det hänt en massa! Ja det började med att jag följde med Valia för att shoppa! Gick runt i ungefär 6 timmar och Valia köpte en klänning från Filippa K och en scarf från Burberry. Båda var riktigt snygga! Sen efter all språng så skulle jag klippa mig! Frillan blev as skön dock gillade inte jag frisören som typ misshandlade mig, gjorde fett ont när han höll på! Efter det var det kina bufé som gällde! Fyfan vad GOTT DET VAR! Det blev först massa nudlar massa friterat med musslor till det sedan var det sushi dags och det är som vanligt det bästa som finns! Detta räckte inte för oss, nej, vi ville ha massa efterrätt också! Det blev friterad banan med glass och massa fruk och as goda kinesiska kokosbollar! Sen var det att rulla hem för vi var så mätta att det var fan nära till att vi sprack! Malin joinade oss när vi satt och åt! När vi skulle ta bussen till lappis var chauffören väldigt otrevlig mot Valia för att hon inte hade sitt legg med sig, han hade tydligen sätt att vi kastat ett kort till henne från fönstret och då trodde väl han att hon försökte planka med ett av våra kort men så var inte fallet! Åhh hur fan orkade han, slösade massa tid och det var många som väntade medan han höll på att dryga! ... Nu sitter vi iallafall här och lyssnar på skön musik och myser, Valia duschar och sen är det jag sen kanske det blir en skön powernap för jag är vidrigt trött! Malin myser vid min axel just nu och jag tycker hennes huvud väger som en vattenmelon! PUSS CIAO!

//Lorik

Lite bilder från dagens upptåg!


(Valia är sur för att det är så långt mellan Universitetet och Tekniska Högskolan)


(Fina jag hahah)

Skön dag!



Åhhh jag vaknade av att Valia ringer för att jag skulle öppna dörren! Såg ut som en jävla fågelskrämma när jag gick ner! Tog nyss dagens första cigg, vi ligger här och myser till något tv program! Om ett tag ska vi åka ner till stan, Valia ska kolla lite på kläder och jag ska klippa mig! Jag vet inte hur men Valia vet hur, hon älskar att bestämma när det gäller sånna saker! Så ni får se senare hur håret blev!

Idag var det välkomstdag på Södertörns Högskola, men jag sket i att gå, orkade inte kändes onödigt, jag vet ju hur allt funkar och jag orkar inte åka så långt bara för att få en visning runt skolan! Men imorgon jävlar då har jag min första föreläsning, är lite nervös det verkar vara konstigt upplägg för nu är det första veckan i skolan sen efter denna vecka är jag ledig 3 veckor! Jag förstår inte hur dem har tänkt haha okej om jag hade en tenta eller en stor uppgift men det är inget man behöver göra under dessa veckor! AS SKÖNT!

Nej nu ska jag käka frukost och göra mig iordning! Ciao


//Lorik

Problemet när man läser två program

Sitter och funderar på hur jag ska få min dag att gå ihop. Jag börjar på SU klockan 10.00, där har jag först genomgång på kursen och sedan den första föreläsningen i mikroekonomi mellan 12.00-16.00. Problemet är bara att jag 12.00 börjar  på JMK där det är genomgång på kursen och sedan föreläsning i medie- och kommunikationsetenskap mellan 13.00-14.00.
Planen är alltså att gå på båda introduktionerna, stana kvar på JMK till 14.00 för att sedan åka till SU och gå på den sista timmen av föreläsningen där. Stressig dag!
// Malin

Kläder och Höst 2010

Medan Lorik skriver om viktiga saker här på bloggen så städar jag mina garderober. Det regnar ute så tyckte att det var en perfekt dag att rensa ut allt och hänga tillbaka det fint igen. Jag har så himla mycket kläder som jag inte använder, men i hopp om att de ska bli moderna eller passa igen så vägrar jag slänga dem. Längtar till jag får pengar så att jag kan införskaffa mig lite fina höstkläder.
Inför hösten:


Stilförebild: Jag har inte direkt någon förebild utan jag inspireras av olika personer vid olika tillfällen, men om jag skulle välja någon så skulle det nog vara Elin Kling, 
Din stil med två ord: Svart och oversize. 
Vilken är din favoritdesigner/favoritmärke? Hope, Carin Wester, Minimarket, H&M och Monki.
Vad inspireras du av i höst? Vädret!
Vad tror du på inför hösten? fårskinnsjackor, capes, skinn, kvinnligt och dunkla färger.
Det bästa basplagget i höst? En snygg jacka skulle jag investera i.
Färger i höst? Brunt/Beige.
Skor eller väska? Skor.
En ideal outfit i höst? Jag kommer klä mig i min svarta oversize jacka från weekday, damskor och stora sjalar.
Do's and don'ts? Do's: Brunt, Beige, Svart och grått. don'ts: vitt och sommriga färger.
Ditt senaste köp? Svart långklänning.
Tre saker på höstens önskelista? En snygg kavaj, klackaskor med snören från H&M och massa nya ringar.
//Malin

SSSB borde tänka om!!!!!!

Jag förstår verkligen inte vad SSSB (Stiftelsen Stockholms Student Bostäder) håller på med! Som vi vet är det flera tusen studenter som inte får några bostäder speciellt i Stockholms området. Att folk är tvungna att behöva tälta för att kunna plugga är helt bisarrt! Tycker så synd om dessa studenter som försöker göra något av sig själva och som i framtiden kommer vara basen till samhället vi kommer att ha då men ändå behandlar dem som om dem inte vore en del av detta samhälle i huvudtaget! Är det rimligt att i en SSSB korridor här på Lappis är det 13 rum varav 9 är för utbytesstudenter? Att studenter från andra länder får förtur när det gäller bostäder är helt ORIMLIGT! Det borde vara helt tvärtom, utbytesstudenterna kommer så småningom flytta tillbaka till sina länder med kunskapen vilket inte gynnar Sverige alls, medan de svenska studenterna är kvar och gynnar Sverige. Men Sverige har länge försökt visa sig vara duktiga och fina inför världen. (Här är vi världens bästa land som tar hand om alla utomstående, vi är så snälla) Samtidigt så kan de inte ta hand om sina egna! Speciellt studenter syftar jag på. (Finns andra fall med samma situation men vill inte gå in på det nu). Så jag tycker framför allt att SSSB ska tänka om!
//Lorik

Alejandro!


Jag och Lorik tycker inte lika om så många saker, men en sak som vi håller med varandra om är att denna låt och musikvideo är grym :D

Förkyld tjej

Min plan om att städa och träna idag gick ju helt åt skogen, för varje minut som går så får jag ondare och ondare i halsen. Så jag har bosatt mig framför datorn och druckit kopp efter kopp med te. Inget hjälper dock, har ni några knep hur man snabbt blir bra i halsen?

Nyvaken och trött!

Sitter här och är fortfarande väldigt trött, känns som att jag inte fått nog med sömn fast jag har sovit i 10 timmar! Kollade nyss igenom Reinfeldts bok, och tycker det är så kul att Malin är med i den haha! När det gäller politik är hon direkt inte med Alliansen haha, men ändå är hon med i hans bok! Det var dock under gymnasiet när hon spelade fotboll och då råkade laget se honom och ville fotas med honom! Så mysigt av honom! :D
Just nu har jag bara en filt över fönstret för att man inte ska vakna av ljuset på morgonen! Senare om vi hinner ska vi på "Sats" för att träna, jag och Malin har ju fixat medlemskap där, dem stod vi Universitetet och dem hade massa rabatter för studenter så vi haka på! Låter lovande och tycker det ska bli kul att börja träna igen! Ni får se hur träningen går lite senare! Ciao så länge!

Lördag morgon

Jag satt och klurade på vad man kunde göra som fattig student i Stockholm en lördag som denna och kom på att det finns massor med museer som har fri entré. När jag satt och kollade igenom dessa så insåg jag ganska snabbt att dessa museum inte direkt var min ideal Lördag i Sveriges huvudstad.

Så vad kan man göra enligt mig en solig Lördag i Stockholm:
Strosa runt på stan, bara för att man är på stan så behöver man ju inte spendera pengar. Det finns massor att göra i stan förutom att shoppa.
Parkaktiviteter, sporta, sitt på en filt, läs en bok eller samla ihop ett gäng vänner och gå på picknick. Under sommaren så bör man ta vara på Stockholms alla parker.
Gå ut gratis, på kvällen finns det alltid något att göra i denna stad även om man inte har några pengar i plånboken. Många klubbar har gratis inträde före ett visst klockslag och om du sedan inte köper något där inne så kan du festa helt gratis. I kväll kan du till exempel osa. Café opera, Rose och Pure. Det finns även många klubbar i Stockholm som har gratis inträde hela kvällen.
Kolla på film hemma, bara för att man är i en stor stad betyder det inte att man måste gå ut eller röra sig på stan varje kväll. Det kan vara lika mysigt att samla ihop några vänner och ha en filmkväll.
Plugga, jag vet att det inte är det första man tänker på en Lördag men fatta hur bra det är att plugga när man inte har pengar. När CSN kommer, så har du tid att göra saker istället för att sitta hemma och plugga.
Eller så gör ni det jag tänker göra idag, städa, träna och kolla på meningslösa serier.

Den förtjusande........ Veronica Maggio!

 

Och vinnaren är!

"Veronica Maggio släppte sin första singel Dumpa mig i mars 2006, den följdes av singeln Nöjd? och i september samma år kom debutskivan Vatten & bröd. Ett lyckat samarbete med Snook, på deras singel "Inga problem", resulterade i att Veronica skrev och spelade in sitt andra abumOch vinnaren är... med Oskar "Kihlen" Linnros. Albumet, som släpptes i mars 2008, innehåller singlarna Måndagsbarn, Stopp, 17 År och Gammal Sång."

- http://www.veronicamaggio.com

Konserten var jätte bra, en högravid Veronica dansade runt på scenen och var lika snygg som vanligt. I klädd en svart tight klänning, mockajacka och ett par ursnygga strumpbyxor. Jag gillar verkligen hennes klädstil nästan lika myckat som jag gillar hennnes musik. Min favoritsång "gammal sång" var konsertens enligt mig bästa låt. "17 år" "Måndagsbarn" och "Nöjd" är också tre favoriter som hon spelade under kvällen.

Det bästa med Veronica Maggio är att hennes låtar verkligen träffar en, man har någon gång kännt sig exakt så som texterna säger.

"stackars mig (stackars mig) ingen bryr sig om lilla jag
jag vill höra någon säga mig (säga mig)
att imorn blir en bättre dag"
"Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar "

"Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så"


Bilder från kvällen:

 

 

 




















































// Lycklig Malin

Södertörns Högskola!



Idag hade jag upprop på Södertörns Högskola! Jag har då precis börjat på "Turismvetenskapliga programmet" på Södertörn! Det verkar helt ok faktiskt, mycket fräschare lokaler än vad SU har, dock är det en bit härifrån, man måste först ta bussen till Universitetet sen ta tunnelbanan till T-Centralen sedan ta pendeltåget mot Södertälje C och hoppa av i Flemingsberg. Tar ca 45 från mig. Men det kändes inte så långt faktiskt, kändes mycket kortare. Kommer bara vara drygt att vakna tidigt när man har tidiga lektioner. Om jag börjar 8.00 så måste jag nästan åka halv sju. Men vad ska man göra, jag har ju förberett mig för det.

Ikväll ska jag och Malin gå på Veronica Maggios konsert på Gröna Lund för att fira hennes antagning på JMK! Hörs senare om hur det gick ! Ciao!


Bloggen är fixad nu! Gjorde bakgrunden lite busig, haha samma mönster som tunnelbanesäten!


//Lorik

Oooops!

Råkade nyss klicka bort vår hela design på denna blogg, Lorik kommer bli jätte arg :(
Jag försöker återställa den nu, så förlåt om de ser konstigt ut.

JMK

I detta kuvert vilade i morses min framtid. Skulle jag ta första klivet mot mina drömmar eller skulle jag få lov att vänta en termin och kanske komma in då?
Vad talar jag om? Jo, antagningen till JMK (Instututionen för journalistik,medier och kommunikation på Stockholms universitet).
Det var en nervös tjej som satt i solen och väntade på att gå in i byggnaden när denna bild togs kan jag meddela men... JAG KOM IN!!!! :D
//Malin

Morgonstund

Frukosten är dagens viktigaste mål sägs det, så inför min fullspäckade dag laddar jag upp med lite fil och flingor. Nu är jag sen så måste springa!

Bakisdag!


Idag har vi bara legat halvdöda i våra soffor, men varit en riktigt mysig dag! Vi ser fan ut som riktiga whitetrash idag, bara ligger och degar käkar pizza och röker som jävla skorstenar! Nu sitt er Jag, Malin, Valia och Elisabeth och myser pratar om våra planer. Lappis är fan väldigt farlig för vikten, man har en pizzeria/restaurang som gör gudomlig mat och en ica som ligger 2 meter ifrån, så det är väldigt bekvämt för en om man blir sugen på något. Som idag t.ex. Vi har ätit pizza, falafel, chips, mackor med avocado, nutella och philadelphia. Nej nu blir det att kolla på någon bra film vet dock ingen just nu, någon som kan tipsa om en bra film som är hyffsad ny?

Lite bilder från vår meningslösa dag:

 










Café Opera + Oxid

Nu ska jag recensera både Café Opera och Oxid.





Café Opera:


Vart: Karl XII:s Torg
Inträde: 200 kr ( Om man osar och är där innan 23.00 är det fri entré)
Åldersgräns: 23 år, vårdad klädsel.
Typ: Nattklubb/ Eventlokal
Hemsida: http://www.cafeopera.se/


Café Opera är som de flesta vet ett mer exklusivt ställe. Det är inte direkt stans billigaste nattklubb, men man kan nog säga att det är värt pengarna om man vill dansa, mingla och umgås på ett mer posh sätt! Musiken skiljer lite beroende på vart man är. När vi var där uppträdde Rachel K i själva stora salen, medan "utomhusdansgolvet" spelade mycket dance och house! Efter att Rachel K hade spelat klart var det låtar som toppar listorna i dagsläget som gällde fast i mixade versioner medan "utomhusdansgolvet" fortsatte med dance/house. Priser på alkohol varierar beroende på vad man vill ha, drinkar och shotar är hyffsat dyra medan öl och cider är rätt billiga. Det negativa var att rökstället var just det "utomhusdansgolvet", där det var väldigt mycket folk, så man fick kolla sig noga så att man inte blev bränd eller brände någon, dock är detta ställe själva rökstället på vintern då inget dansgolv är där.






Oxid


Vart: Birger Jarlsgatan 33
Inträder: Gratis
Åldergräns: Fram till kl. 23.00 minst 20 år för att komma in och efter kl. 23.00 så en åldersgräns på 23 år.
Typ: Bar/ Restaurang
Hemsida: http://www.oxidbar.se/

Oxid är mer av ett för eller efterfest ställe, rätt så billiga priser på alkohol, skön musik, varierade ganska mycket, allt ifrån country till house. Väldigt mysigt om man är med några vänner och vill bara chilla! Bartenderna är väldigt trevliga och gör allt för att du ska känna dig välkommen och bekväm. Det negativa var att det var rätt så lite folk där vilket jag tycker är synd eftersom även om det var väldigt bra atmosfär när det var så pass lite folk så skulle ju det självklart bli ännu bättre med mer folk.


//Lorik

När vi gräver guld i USA

Igår va great! Det var löning (inte för att jag fick nå pengar men) och sjukt mycket folk ute på krogen!
Vi gick först till Café Opera och där var det proppat med folk, men det var kul. Bra musik och skön stämning, vi dansade nästan hela tiden.
När fötterna började göra ont så gick vi till Oxid, där vår vän Amelie är bartender. Där var det lite mindre folk så man kunde vila benen lite, men Amelie var party bakom baren så jag stod inte still så mycket jag heller.
Efter Amelies bar hade stängt så gick hon och jag vidare till Labbet där det också var mycket folk. Helt klart en bra kväll :)
//Malin

Fler bilder från igår!


Här är fler bilder från igår kväll, vi kommer att senare skriva en recension om Café Opera och Oxid/Spitfire!


På väg dit:








Café Opera:










Oxid/Spitfire:







//Lorik


Taggar inför fest!!! Café Opera sen Oxid!!!



Nu glider vi här och förfestar som fan för vi ska UUUUT! Det blir Cafe Opera vi har osat oss sen efter det blir det nog Oxid på birgerjarlsgatan! Så här snygga är vi när vi taggar, som ni ser i bilden!

Fler bilder från taggningen och dagen!:












Studentbostäder!

(inte min studentbostad)



Just nu som vi vet är det brist på studentbostäder och nästan omöjligt att hitta en lya inför studierna, speciellt i Stockholm, därför är det väldigt smart att registrera sig på www.sssb.se så tidigt som möjligt så att man har hyffsat mycket poäng till när det blir dags att flytta! Jag registrerar mig reda på ettan i gymnasiet så det var inga problem alls för mig att få en bostad på Lappis! SSSB fungerar på så viss att man samlar poäng (1 dag = 1 poäng) och ju fler man har ju lättare är det att kunna få den bostad man vill ha för man konkurerar om bostäder och den som har mest får bostaden!

Det kan också vara smart att skriva på olika forum om att man söker bostäder, för det är ofta att folk är iväg eller hyr ut sin lya! Då har man ett tillfälligt boende tills det att man hittar eget! Åk gärna till de olika studentbostads områdena och lägg upp lappar om att du söker bostad! Där har ni lite tips för bostad iallafall !

//Lorik

En helt vanlig Onsdag

lappis


För att få en inblick på vårat liv så tänkte jag berätta vad vi gör exakt just nu. Lorik ligger och myser under en filt och pratar om Kvällens planer, medan jag ligger och hoppas på att han snart ska slå på family guy.

Dagen har varit riktigt chill med pizza och prat hemma i Loriks studentrum på Lappis. Vi har dock pratat politik nästan hela dagen och de disskusionerna är inte lätta kan jag lova er eftersom han och jag har väldigt olika politiskaåsikter.

Kvällens planer är att dra ner på stureplan och festa satan hela natten lång. Börjar dock här med drinkar och trevligt sällskap för att sedan gå ner till vår väns jobb Oxid, sen får vi se var vinden för oss.

sturep

// Malin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0