Malin här

Hej alla läsare, förlåt att vi har varit så extremt dåliga på att skriva den senaste veckan. Det har varit så mycket skola och sånt så vi har inte riktigt haft tid helt enkelt. Detta är dock ett inlägg av många denna vecka, för jag lovar att bli bättre på att skriva.
Så vad har hänt då?
Jag har färgat håret brunt och köpt världens finaste sjal som ni ser på denna dåliga bild.
Idag köpte jag även ett par über mysiga skor på topshop. Denna bild som jag hittade på deras hemsida var dock inge smickrande, men jag lovar dom är underbara :)
Ikväll är det MTV video music awards och jag, Lorik och Valia ska sitta bänkade framför TVn.
//Malin

Stressig dag

I dag vaknade jag 07.30 och sen dess har det varit full fart. Stressade i mig frukosten och på mig kläderna för att hinna till bussen, som jag så klart missade och fick lov att gå till tunnelbanan. På tunnelbanan läste jag på lite inför föreläsningen om Radio och TV historia på JMK.
När lektionen på JMK slutade började lektionen på SU. Vilket gjorde att jag fick springa till bussen, springa till tunnelbanan och sen springa till universitetet. Självklart hade jag skrivit fel sal på min almanacka så det slutade med att jag blev 30 minuter sen till mikroövningen (vilket ändå är ganska bra gjort)
Väl framme så var det bara att slå om media tänket och koppla på matte tänket. Det var faktiskt en jäkligt intressant lektion, tyckte jag.
Mina klasskompisar Sirin och Sofie såg dock inte ut att tycka att lektionen var så givande. Efter lektionen så satt vi oss i fiket och gjorde inlämningsuppgifterna tills imorgon. Dom var inte lika roliga, faktiskt jäkligt krångliga.
När klockan var 16.30 var jag i alla fall hemma och kunde äta lunch. Orkade dock inte laga mat så gick hem till Lorik och åt pizza istället. Tillsammans med Elisabet kollade vi sedan på årets första IDOL avsnitt.

//Malin

Ska beställa dessa!

Ja nu lite herrmode hehe, ska beställa dessa kläder jag tycker dem är otroligt snygga dock kommer det ta ca 2 veckor innan jag får dem :/

(360kr)
(570kr)
(250kr)
(400kr)

Utgång!

I fredags drog jag, Malin och Elisabeth ut! Vi hade det skittrevligt, vi började förfesta här hos mig med massa skön musik och snack! Sedan drog vi till Oxid och härjade där hela kvällen! Det var väldigt fart på oss där!
Lite bilder från den kvällen:

Vampire sucks, sucks!

Jag, Lorik och Valia såg denna film idag, det kan ha varit den sämsta film som gjorts!
Jag är verkligen inget stort fan av Twillight, men jag må säga att den är mycket bättre än denna värdelösa komedi. Se den inte ens, ej värt det!

Från vrak till kap på några minuter...

Vill stanna kvar i sängen, mår inge bra, inge bra alls faktiskt, faktiskt riktigt dåligt. Mitt täcke är vamt och mysigt, men jag fryser. Det rinner i näsan, jag har feber... fan jag måste gå till skolan!

Hur löser vi detta? Sminkar bort de röda, medicinerar ner febern, fixar till ruffset på huvudet och på med kläder. BAM!

Ser man hur dåligt jag mår? Nej, bra för nu ska jag till skolan. Det regnar ute... fan!
//Malin

Soffpotatis eller partypingla

Medan Jag (Malin) sitter hemma och lider av århundradets förkylning så ränner Lorik runt på krogen minsann. Inte konstigt att han har blivit så dållig på att blogga, hehe.
Bakom Amelie på denna bild gömmer sig Valia och Lorik minsann. På Solidaritet en Onsdag, får väl se om han lägger upp en recension av stället sen. Jag gillar stället i fall ni undrar vad jag tycker.

Nu är det dags för mig att sminka över min röda näsa, proppa i mig iprem och gå till skolan, för en obligatorisk dator introduktion  (kan behövas eftersom jag saknar erfarenhet av mac).

//Maalin

Shutter Island

Jag såg inte filmen från början, men jag såg tillräckligt för att kunna säga att det är en brilliant film. Den är invecklad, irriterande och frustrerande. När man tror att man vet vad som pågår så börjar man tänka och inser att det kan vara tvärt om. Efter filmen så känner man sig i psyktisk obalans och vill bara förstå vad som är rätt och vad som är fel. Man spelar filmen om och om igen i huvudet och försöker hitta detaljer som tyder på att det man tror stämmer. Är han psykiskt störd eller försöker de bara fucka med hans hjärna? Producenten Martin Scorsese har gjort en till film som nu tillhör mina favoriter (Gangs of New York är den första, som Leonardo diCaprio också spelar huvudrollen i).

Jag måste läsa boken!
//Malin

RSS 2.0